Offcanvas Info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Bekijk onze projecten

Video

Glazen bouwstenen worden toegepast door architecten, vastgoedbeheerders, aannemers en interieurbouwers. Zowel in binnen- als buitenland werken ze graag met de glazen bouwsteen in hun bouwwerken. We leveren de bouwstenen van glas en bovendien de montagesystemen. Desgewenst kunnen we ook de bij het glas behorende statische berekeningen leveren en de montage verzorgen. Bekijk de uitgevoerde projecten met glazen bouwstenen om daar een indruk van te krijgen.

Steckfix glazen bouwstenen Politiebureau Rotterdam

De Steckfix glazen bouwstenen creëren een prachtige vorm, bieden licht en zorgen voor een gevoel van ruimte. Ze zijn bovendien buitengewoon makkelijk te monteren. De glaselementen zijn zowel bouwsteen als kozijn, waardoor de lichteffecten op een elegante wijze in te passen vallen binnen het interieur. De glazen bouwstenen van Steckflix beschikken over een combi-clip van hoog-belastbaar nylon. Verbonden met een stabiel raamwerk zorgt het voor een degelijke toepassing.

politiebureau-Rotterdam-
politiebureau-Rotterdam-
politiebureau-Rotterdam

De glasstenen worden dankzij de combi-clip elastisch en vakkundig gemonteerd. Een speciaal raamprofiel van aluminium verbindt de wand van glasstenen met de muur. Geïsoleerde profielen dragen zorg voor voldoende isolerende waarde. Een duurzaam elastisch dichtingsmateriaal helpt een sterke verbinding te realiseren voor de glazen wand van bouwstenen.

Prefab glazen bouwstenen Fonteyne Vlissingen

Architectenbureau Kokon ontwierp voor De Fonteyne in Vlissingen prefab glazen bouwstenen. De open constructie helpt condens en hoog oplopende temperaturen achter het glas voorkomen. Het is een mooi voorbeeld van een maatwerk toepassing van de glazen bouwstenen die we kunnen leveren.

Fonteyne-Vlissingen-
Fonteyne-Vlissingen-
Fonteyne-Vlissingen-
Fonteyne-Vlissingen-
Fonteyne-Vlissingen-
Fonteyne-Vlissingen-