Offcanvas Info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Bekijk onze projecten

Video

Profilit glasbouwelementen

De Profilit glasbouwelementen zijn zeer mooi uitgevoerd en laten zich toepassen in verschillende glasprojecten. Het Profilit glas is UV-bestendig en heeft een hoge lichtdoorlatendheid. Bovendien zorgen de Profilit glasbouwelementen voor een optimale kleurweergave. U kunt het Profilit glas toepassen voor een ononderbroken beglazing van bijvoorbeeld gevels en lichtopeningen. Bovendien zijn de glasbouwelementen van Profilit goed geschikt om lichte en transparante gevels samen te stellen. Dankzij de bescherming tegen weer, wind en zonnewarmte kunt u in verschillende situaties goed met Profilit uit de voeten.

Profilit producten

Meer weten over de Profilit producten die er beschikbaar zijn? Het gaat om gegoten alkalie-kalkglas dat door middel van machinewalsen in een U-vorm wordt gevormd. Het gaat om multifunctionele glasbouwelementen geschikt voor de industriële en de utiliteitsbouw. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met het Profilit glas, in verschillende profileringen, maatvoeringen, kleuren en uitvoeringen. We kunnen de montage van Profilit glasbouwelementen verzorgen met aluminium profielen met kunststof profielaccessoires.

Profilit projecten

Benieuwd naar eerdere Profilit projecten die we deden? Architecten, vastgoedbeheerders, aannemers en interieurbouwers werken graag met het Profilit glas. Wij kunnen de Profilit glasbouwelementen aanleveren en die desgewenst monteren.