Offcanvas Info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Bekijk onze projecten

Video

Glazen bouwstenen helpen architecten imponerende objecten te creëren. De glasbouwstenen zorgen voor een dynamische, serene of kleurrijke en uitbundige uitstraling. De bouwkundige en architectonische mogelijkheden met glasblokken zijn haast eindeloos.
Het is goed mogelijk de glazen bouwstenen toe te passen in een opvallend of juist functioneel interieur. De toepassingen zijn uiterst extrovert en functioneel of trekken de aandacht in een buitengevel. We kennen bij Glasimpex de mogelijke toepassingen van glazen blokken voor kleine elementen of complete buitengevels.

Italiaanse glasmeesters

Glasimpex werkt zoveel mogelijk met het assortiment van de Italiaanse glasmeesters. De glazen bouwstenen onderscheiden zich van andere varianten dankzij hun hoge kwaliteit en veel verschillende soorten uitvoeringen. We kunnen de glasblokken leveren in verschillende vormen, diktes, oppervlakken en afmetingen. Dankzij de Design-, Basis- en Technical-lijn kunt u er verschillende kanten mee op. Bovendien zijn er verschillende montagesystemen voor de glasblokken beschikbaar. Glasimpex kan u vanaf het advies tot aan de oplevering van dienst zijn. Daarnaast kunnen we prefab glazen bouwstenen leveren.