Offcanvas Info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Bekijk onze projecten

Video

Glazen bouwstenen

Gebruik maken van imponerende glazen bouwstenen en benieuwd naar de mogelijkheden?
Zorg voor een dynamische en serene of juist een heel kleurrijke en uitbundige uitstraling. De bouwkundige en architectonische mogelijkheden met glazen blokken zijn haast eindeloos.
U kunt de glasbouwstenen uitstekend toepassen binnen een opvallend of functioneel interieur. Een extrovert geheel ontwerpen of zorgen voor een functioneel ontwerp? Glasimpex adviseert u graag over glazen bouwstenen en kan u van dienst zijn tot aan de oplevering van kleine elementen of complete glazen buitengevels.

Vetroarredo glazen bouwstenen

Glasimpex levert de Vetroarredo glazen bouwstenen uit de drie verschillende lijnen. We zijn u graag van dienst met de Design-lijn, de Basic-lijn en de Technical-lijn. Uiteraard vertellen we u graag meer over de verschillende soorten glasblokken en hun toepassingen. De glazen stenen maken complete glazen muren en wanden mogelijk, desgewenst op basis van prefab glaselementen. Bovendien adviseren we u graag over de verschillende montagesystemen voor glazen bouwstenen die er beschikbaar zijn.

Uitgevoerde projecten

Benieuwd naar uitgevoerde projecten met glazen bouwstenen? Zowel architecten, vastgoedbeheerders, aannemers en interieurbouwers in binnen- en buitenland werken graag met de glasblokken. We leveren zowel de glazen bouwstenen als de montagesystemen. Desgewenst kunnen we u de statische berekeningen aanleveren en zorgen voor de montage. We presenteren u graag een kort overzicht van enkele gerealiseerde projecten.