Offcanvas Info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Bekijk onze projecten

Video

Glas inspireert en helpt unieke bouwwerken te creëren. Creaties met glas bevatten soms grote aantallen complex gevormde ruiten of toepassingen waarbij de bevestiging vraagt om op maat gevormde ophangbeugels.

Glas op maat

We kunnen een glaswand, glazen serre of glazen vloer op maat maken. We gebruiken constructief glas dat zich uitstekend laat lenen voor maatwerk. We zijn de specialist in glaswerk op maat, waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van glazen wanden of glazen tegels. We verzorgen een glazen tussenwand of glazen muren op basis van construct glas.

Architecten en bouwbedrijven

We zijn een belangrijke partner voor architecten en bouwbedrijven die zoeken naar maatwerk glas. Vanaf het advies tot aan de daadwerkelijke oplevering, we zijn de specialist in construct glas. We vertalen ideeën naar concrete oplossingen en plannen. We realiseren glazen luifels en glazen schuttingen. Uiteraard houden we rekening met aspecten zoals de veiligheid, uitvoerbaarheid en andere belangrijke eisen of richtlijnen.

Advies over glas

Advies over glas vraagt om maatwerk. We verduidelijken onze adviezen voor constructief glas altijd met schetsen of vertellen u graag over de principedetails van gerealiseerde werken. Op die manier helpen we bijvoorbeeld de architect de tekeningen te maken voor de aanbesteding van een project.

We zijn u graag van dienst met maatwerk glas, daarnaast passen we regelmatig veel toegepaste constructies toe. Hiervoor zijn verschillende detailtekeningen en bestekomschrijvingen voor constructieve beglazing beschikbaar.