Glasimpex

Reglit is niet meer leverbaar en als product vervangen door Profilit.
Vragen? Neem contact op.

Profilit
Profilit glasbouwelementen

Profilit glasbouwelementen zijn mooi uitgevoerd en ideaal toepasbaar. De UV-bestendige elementen hebben een hoge lichtdoorlaat en optimale kleurweergave. Profilit elementen worden toegepast bij ononderbroken beglazing van gevels en lichtopeningen. Het is het ideale bouwelement om lichte, transparante gevels mee te creëren. Bovendien bieden Profilit elementen een optimale bescherming tegen weer, wind en zonnewarmte.

Lees meer...
 
Profilit producten

Profilit is gegoten alkalie-kalk-glas dat door middel van machinewalsen is gevormd tot een U-profiel. Deze multifunctionele glasbouwelementen worden vooral toegepast in de industriële en de utiliteitsbouw. Het productprogramma bevat glaselementen in verscheidene profileringen, maatvoeringen, kleuren en uitvoeringen. Montage geschiedt door middel van aluminium profielen met kunststof profielaccessoires. Het leveringsprogramma bestaat uit profielbouwglas, vullingen, inbouwsystemen en ramen.

Lees meer...
 
Profilit projecten

Architecten, vastgoedbeheerders, aannemers en interieurbouwers in binnen– en buitenland passen Profilit glasbouwelementen toe in hun glasprojecten. Glasimpex levert de Profilit glasbouwelementen en verzorgt desgewenst ook de montage.

Lees meer...