Over Glasimpex

Ondanks dat glas al zo oud is blijft het in ontwikkeling, waardoor het een fascinerend product is en de medewerkers van Glasimpex Schiedam B.V. nog immer zó boeit dat zij vol enthousiasme hun kennis gebruiken om u van dienst te kunnen zijn.

Glasimpex Schiedam B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd een voorspoedige, gezonde expansie heeft mogen doormaken, hetgeen heeft geresulteerd in een goed voorziene orderportefeuille. Het bedrijf wordt gesteund door medewerkers met kennis van zaken, welke zich reeds gedurende vele jaren met de toepassingen van glas in welke vorm dan ook hebben bezig gehouden.

Glasimpex Schiedam B.V. werkt samen met gerenommeerde glasproducenten, welke een compleet programma beglazingen van hoog kwaliteitsniveau hebben. Glasimpex Schiedam B.V. bezit, mede dankzij de uitstekende connecties met deze glasproducenten, de deskundigheid om eisen en mogelijkheden op glasgebied met elkaar te combineren en op veilige wijze de creatieve denkbeelden van de architect te realiseren.

Steeds meer architecten, adviesbureaus, vastgoedbeheerders en aannemers vinden in Glasimpex Schiedam B.V. een betrouwbare en deskundige partner voor hun specialistische glastoepassingen. Engineering, levering en montage zijn bij Glasimpex Schiedam B.V. in één hand, waardoor al uw projecten snel, praktisch en vakkundig worden ontworpen en uitgevoerd.

Of het nu gaat om glazen bouwprofielen (Profilit U-glas), glazen bouwstenen, isolatieglas, zonwerend glas, geluidisolerend glas, of geheel glazen gevels: bij Glasimpex Schiedam B.V. bent u aan het juiste adres!

A classic –moving forward into the future

Al meer dan veertig jaar lang vertrouwt men in de industriële-en bedrijfsgebouwen op de voordelen van Pilkington Profilit™. Intussen biedt het ‘profielbouwglas met systeem’ook de designgevoelige utiliteitsbouw nieuwe mogelijkheden t.a.v. de vormgeving. Bekijk deze Trailer  voor impressies en visies, en voor meer informatie.Vorm uzelf een beeld van hoe een klassieker op weg is naar de toekomst.

Get Flash to see this player.

This trailer is protected by copyright. Usage of it in any form whatsoever, in part or in full, is prohibited without the consent of the publisher or legal owner.Copyright ©BauglasindustrieGmbH.Alle rechten voorbehouden.

 

ProductFlits

  • Profilit™Profilit™

    Profilit™ glas is het ideale bouwelement waarmee lichte, transparante gevels worden gecreëerd.

  • Isolerend glasIsolerend glas

    Zonreflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie

  • Glazen bouwstenenGlazen bouwstenen

    Glazen bouwstenen zijn in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar

 

 

 

Winnaar Glas Award

Winnaar Glas Award