Maatwerk

Glas inspireert tot het creëren van uniek vormgegeven bouwwerken. Creaties waarin soms grote aantallen complex gevormde ruiten worden verwerkt. Toepassingen waarbij bevestiging geschiedt met apart gevormde ophangbeugels.

Kortom: maatwerk!

Constructieve beglazing als maatwerk is meer en meer het specialisme van Glasimpex. Gezien het grote aantal interessante projecten met constructieve beglazing ontwikkelt het bedrijf zich snel tot belangrijke partner voor architecten en bouwbedrijven. Een eerste adviesaanvraag vormt veelal de start van de samenwerking. De architect heeft nog slechts een idee, een ruwe schets. Centraal staat de vraag of het idee uitvoerbaar is. Glasimpex vertaalt het idee naar de mogelijke oplossing. Daarbij worden de diverse opties op verschillende aspecten, waaronder veiligheid en uitvoerbaarheid, bekeken. Diverse opties worden berekend.

Het advies van Glasimpex is maatwerk. Daarom wordt een advies verduidelijkt met een schetsmatig weergegeven oplossing of een aantal reeds aanwezige principedetails van gerealiseerde werken. Op basis van dit advies maakt de architect zijn tekeningen voor de aanbesteding van het project.

Naast maatwerk levert Glasimpex ook veelvuldig toegepaste glasconstructies. Hiervoor zijn verschillende detailtekeningen en bestekomschrijvingen van constructieve beglazing beschikbaar.

Glasimpex

Van eerste advies tot oplevering!

Bekijk ook de Glasimpex projecten met constructieve beglazing of de pagina met detailtekeningen.

Neem voor advies contact op!

 

Constructieve Beglazing

ProductFlits

  • Profilit™Profilit™

    Profilit™ glas is het ideale bouwelement waarmee lichte, transparante gevels worden gecreëerd.

  • Isolerend glasIsolerend glas

    Zonreflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie

  • Glazen bouwstenenGlazen bouwstenen

    Glazen bouwstenen zijn in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar