Uitgevoerde projecten

Architecten, vastgoedbeheerders, aannemers en interieurbouwers in binnen– en buitenland passen glazen bouwstenen toe in hun bouwwerken. Glasimpex levert zowel de glazen bouwstenen als de montagesystemen; indien gewenst ook de daarbij behorende statische berekeningen en de montage.

Bekijk enkele van de met glazen bouwstenen gerealiseerde projecten.

Politiebureau Rotterdam

Klik op de foto's voor een vergroting

Steckfix presenteert zich in de mooiste vorm, geeft licht en ruimte en is buitengewoon gemakkelijk te monteren. De glaselementen zijn bouwsteen en kozijn tegelijk waardoor u op een elegante manier lichteffecten in uw interieur aanbrengt.Het exclusieve van de bevestiging bestaat uit een combi-clip van hoogbelastbaar nylon, welke met een stabiel raamwerk wordt verbonden. De combiclip draagt zorg voor de elastische, vakkundige montage van de glas-stenen. Een speciaal raamprofiel van aluminium verbindt de glassteenwand met de muur. Voor het bereiken van isolerende waarden kunnen geïsoleerde profielen worden toegepast. Afgewerkt met een duurzaam elastisch dichtingsmateriaal wordt een sterke verbinding gerealiseerd.

Fonteyne Vlissingen

Klik op de foto's voor een vergroting

Architectenbureau Kokon ontwierp voor het project De Fonteyne in Vlissingen prefab elementen met glazen bouwstenen. Om problemem met condens en hoog oplopende temperaturen achter de glazen stenen te voorkomen, is gekozen voor een open constructie.

Neem voor advies contact op.

 

ProductFlits

  • Profilit™Profilit™

    Profilit™ glas is het ideale bouwelement waarmee lichte, transparante gevels worden gecreëerd.

  • Isolerend glasIsolerend glas

    Zonreflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie

  • Glazen bouwstenenGlazen bouwstenen

    Glazen bouwstenen zijn in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar