Glazen bouwstenen
Glazen bouwstenen

Imponerend zijn de objecten die architecten met glazen bouwstenen creëren! De uitstraling varieert van dynamisch, sereen, tot uitermate kleurrijk en uitbundig. Nagenoeg onbeperkt zijn de architectonische en bouwkundige mogelijkheden.

Glazen bouwstenen zijn uitstekend toepasbaar voor het creëren van een opvallend of functioneel interieur. Extrovert zijn de toepassingen als functioneel of aandachttrekkend detail in buitengevels. Glasimpex kent de uitvoeringsmogelijkheden van kleine elementen tot complete buitengevels.

Lees meer...
 
VETROARREDO glazen bouwstenen

Design

Glazen bouwstenen van het type DESIGN van Vetroarredo leiden tot bouwwerken met een fraaie architectonische uitstraling.
De pegasusglassteen is een fraaie esthetische steen die absoluut behoort tot het topassortiment.
Belangrijkste kenmerken zijn de smalle voeg tot een dikte van slechts 4 mm. De diverse fraaie kleurvarianten zijn geschikt voor
zowel binnen- als buitentoepassingen. Opvallend zijn de varianten met zilverkleurige afwerking aan de binnenzijde van de steen.

Lees meer...
 
Uitgevoerde projecten

Architecten, vastgoedbeheerders, aannemers en interieurbouwers in binnen– en buitenland passen glazen bouwstenen toe in hun bouwwerken. Glasimpex levert zowel de glazen bouwstenen als de montagesystemen; indien gewenst ook de daarbij behorende statische berekeningen en de montage.

Bekijk enkele van de met glazen bouwstenen gerealiseerde projecten.

Lees meer...
 


ProductFlits

  • Profilit™Profilit™

    Profilit™ glas is het ideale bouwelement waarmee lichte, transparante gevels worden gecreëerd.

  • Isolerend glasIsolerend glas

    Zonreflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie

  • Glazen bouwstenenGlazen bouwstenen

    Glazen bouwstenen zijn in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar