Glazen bouwstenen

Imponerend zijn de objecten die architecten met glazen bouwstenen creëren! De uitstraling varieert van dynamisch, sereen, tot uitermate kleurrijk en uitbundig. Nagenoeg onbeperkt zijn de architectonische en bouwkundige mogelijkheden.

Glazen bouwstenen zijn uitstekend toepasbaar voor het creëren van een opvallend of functioneel interieur. Extrovert zijn de toepassingen als functioneel of aandachttrekkend detail in buitengevels. Glasimpex kent de uitvoeringsmogelijkheden van kleine elementen tot complete buitengevels.

Italiaanse glasmeesters

Glasimpex voert het assortiment van de Italiaanse glasmeesters. Een ongekend breed assortiment dat zich van anderen onderscheidt door de hoge kwaliteit en vele soorten uitvoeringen. Het assortiment biedt diverse vormen, diktes, oppervlakken en afmetingen. Het programma is gesorteerd op de hoofdkenmerken: Design, Basic, en Technisch. Het programma kent tevens verschillende typen montagesystemen. Glasimpex kan het complete traject van advies tot oplevering van een project verzorgen. Ook prefab behoort tot de mogelijkheden.

De Fonteyne te Vlissingen

Bekijk het huidige assortiment en de prijslijst. Neem voor advies contact op.

 

 

ProductFlits

  • Profilit™Profilit™

    Profilit™ glas is het ideale bouwelement waarmee lichte, transparante gevels worden gecreëerd.

  • Isolerend glasIsolerend glas

    Zonreflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie

  • Glazen bouwstenenGlazen bouwstenen

    Glazen bouwstenen zijn in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar